top of page

wo 07 sep

|

Lier

Voka Fietst met DM Accounting: 7 september 2022

Voka Fietst, de community van fietsende ondernemers en managers actief in de regio Mechelen-Kempen, organiseert elke maand een activiteit. Op woensdag 7 september 2022 is DM Accounting, samen met 'het Lisp' de host van de avond.

Registratie gesloten
Zie andere evenementen
Voka Fietst met DM Accounting: 7 september 2022
Voka Fietst met DM Accounting: 7 september 2022

Tijd en locatie

07 sep 2022, 17:30 – 21:00

Lier, Lispersteenweg 237, 2500 Lier, België

Over het evenement

Voka Fietst, de community van fietsende ondernemers en managers actief in de regio Mechelen-Kempen, organiseert elke maand een activiteit.  Het liefst van al trekken ze er op uit met onze koersfiets. Dat doen ze van maart tot en met oktober. De andere maanden organiseren ze een indooractiviteit. Kwestie van in maart fris en fit aan de start te komen. Op woensdag 7 september 2022 is DM Accounting, samen met 'het Lisp' de host van de avond.

Het ritje

We fietsen ongeveer 60 kilometer met een maximum snelheid van 28 kilometer per uur. Kwestie van nog te kunnen praten met elkaar. Naast fietsen is netwerken het doel.   Inhoud. Vaak is een bedrijfsbezoekje of een externe spreker na het ritje. Altijd met een link met fietsen, sport, gezonde voeding, het stimuleren van de fiets voor woon-werkverkeer,…

Alle info: www.voka.be/activiteiten/mk/voka-fietst-0709

Praktisch

Matthias van DM Accounting, in samenwerking met Kobe & Roel van K. Lierse SK, ontvangen ons in het stadion van K. Lierse SK, Lispersteenweg 237 in 2500 Lier.

We verzamelen om 17u30 zodat we om 18u00 stipt kunnen vertrekken voor een route van +/- 60 km met een max snelheid van 28 km/u.  Na het ritje kunnen we napraten bij een hapje en een drankje, aangeboden door DM Accounting & Lierse SK. Er is mogelijkheid tot omkleden en douchen.

Wel even hier inschrijven.

Deel dit evenement

bottom of page